Career


Teknisk projektledare till apputvecklingsföretag

Introduktion

Vill du vara med och skapa morgondagens appar? Codebuilders söker nu en driven teknisk projektledare som vill leda innovativa utvecklingsprojekt.

Om Codebuilders

Codebuilders AB är ett expansivt företag som arbetar med outsourcad applikationsutveckling för mobiltelefoner. Till vårt centrala kontor i Stockholm söker vi nu en teknisk projektledare. Våra projekt karaktäriseras av hög innovationsgrad då många av våra kunder är startups.

Om tjänsten

Rollen är som klippt och skuren för dig som har ett intresse av att leda och motivera människor i projektform. Du kommer arbeta med alla steg i utvecklingsprocessen, från produktutveckling tillsammans med kund, till styrning och coachning av utvecklingsteam i Sri Lanka. Du erbjuds möjligheten att 1-2 gånger per år reser till Sri Lanka för att arbeta på plats med dina lankesiska kollegor.

Vi söker dig som är positiv, tekniskt lagd och får saker att röra på sig. Du är troligtvis i början av din karriär eller har arbetat några år som utvecklare/projektledare och vill ta nästa kliv i karriären. Vi ser gärna att du har en bakgrund som utvecklare. Erfarenhet från tidigare app-projekt, försäljning, kravställning eller projektledning är meriterande.

Varmt välkommen att söka! Skicka din ansökan till jobs@codebuilders.se.

Get in touch today

hello@codebuilders.se

+46 8-519 700 82

Drop by for a coffee

Sveavägen 9, FL 18 Stockholm.

Top